ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
01.04.2019

Багатодітним родинам Центрального району нагадують, які документи потрібні для первинного взяття на облік та отримання пільгових посвідчень

Інформуємо, що для первинного взяття на облік та отримання пільгових посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім'ї, сім'ям, які мають 3-х і більше дітей, необхідно надати такі документи:

- по 2 фото (3см х 4см) батьків і дітей віком від 6 років;

- копія свідоцтва про шлюб (якщо батьки у шлюбі);

- копії свідоцтв про народження ВСІХ дітей;

- копії сторінок паспорта батька ( при наявності) та матері з даними про ПІБ, дату його видачі і місце реєстрації;

- довідка про склад сім"ї - ОРИГІНАЛ за поточний рік; 

- копія ідентифікаційного кода матері;

У РАЗІ РЕЄСТРАЦІЇ БАТЬКІВ ЗА РІЗНИМ МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ береться довідка про те, що за місцем реєстрації батька або матері пільгові посвідчення даним структурним підрозділом не видавалися (Пакет документів вкласти в файл та картонну папку з зав’язками).

Крім того, з 1 січня 2019 року строк дії пільгових посвідчень подовжується якщо діти, яким виповнилось 18 років, навчаються на денній формі навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, але не довше ніж до досягнення ними 23 років. Підставою для подовження строку є довідка з місця навчання.

Надати документи для постанови на облік та отримати посвідчення можна в адміністрації Центрального району (вул. Інженерна,1. каб. 204,205) з 9.00 до 14.00.

Довідки за тел. 37-56-58

Відділ з гуманітарних питань та оборонної і мобілізаційної роботи адміністрації Центрального району